Paulina Fotballdrakter Barn Med Zacheryj

Juventus drakt

Sam Allardyce var fornøyd med Crystal Palace sin gode seier over Arsenal.
Sam Allardyce var fornøyd med Crystal Palace sin gode seier over Arsenal.
Crystal Palace dominert en listeløs Arsenal side 3-0 på mandag kveld med en fantastisk visning av fysisk, kreativ og energi. Mye vil bli sagt om Arsenals feil, men det var palassets ønske om å vinne det som fortjener oppmerksomhet. Dette har kanskje ikke vært en typisk Arsenal-side, men de var heller ikke vendt mot en typisk Palace-side.
Det er vanskelig å tro på dette er det samme Crystal Palace-laget som for det meste av denne sesongen og sist, visnet så klokt i møte med press fra besøkende til Selhurst Park. Palace hadde struktur, lur og en intensitet som Arsenal bare ikke kunne T-kamp. At 4-0-nederlag til Sunderland for noen få måneder siden føles som et helt liv unna.
Det eneste negative er at mye av fokuset Lazio drakt på dette resultatet kommer til å være på Arsene Wengers fremtid, men det bør ikke ta bort fra det som var en godt utmerket palass-prestasjon, med en skade-rammet gruppe likevel.
9 - Denne forestillingen vil ha krysset alle Sam Allardyce. S Palaceet er organisert, intenst og forpliktet. Det rene arket var symbolsk for hvor bra spillerne utførte.
GK Wayne Hennessey, 8 - Form har sett betydelig forbedring under Allardyces lederskap Dette er en annen trygg Juventus drakt ytelse.
DF Jeffrey Schlupp, 8 - Gikk med Arsenals angrepstrid med tillit.
DF Mamadou Sakho, 9 - Har vært instrumental i ledende Palace s definisjon til mange rene ark Dette er en annen fremragende ytelse fra lånetegnelsen.
DF Martin Kelly, 8 - Facing Danny Welbeck og Olivier Giroud er ingen enkel oppgave, enten de er i form eller ikke. Kelly ryddet hans linjer og gav ikke enten angriperen tid eller plass til å påvirke spillet.
DF Joel Ward, 8 - Palace presset gjentatte ganger Alexis Sanchez inni. Resultatet var at han møtte et overfylt område foran ham. Ward var medvirkende til å sørge for at han ikke kom ned på vingen.
MF Luka Milivojevic, 8 - Den serbiske midtbanespilleren spiller en stille assassinrolle i palassens midtbane, feier opp alt som kom sin vei. Han tok en utmerket straff for palassens tredje.
MF Yohan Cabaye, 9 - Keystone i Palass midtbanespill Han forlot siden tikkende med sin pasning og med sitt vakkert tatt mål ga palasset tillit til å presse på.
MF Jason Puncheon, 8 - Utmerket i besittelse, men det er hans arbeid ut av det som fortjener større kreditt, organiserer og oppfordrer spillerne rundt seg til å utmerke seg.
FW - Wilfried Zaha, 9 - Enten Liverpool drakt han forlater Palace eller ikke, forestillinger som dette er en slags fans vil skatte. Han var en konstant trussel, og Nacho Monreal kunne bare ikke holde tritt med ham, to hjelper med å bekrefte det.
FW Christian Benteke, 8 - Til tross for ikke scoring, hadde Benteke det ideelle senteret fremover. Han vant de fleste av hans hoder, holdt ballen perfekt og brakte også andre inn i spillet.
FW Andros Townsend, 9 - Turnaround i Townsend Vingen jaget, harried og laget for sine lagkamerater. Hans mål var hans belønning for hans siste forestillinger.
MF James McArthur, N / R - Palace fans var glade for å se skytten gå tilbake til side. Han tok litt mer energi til stykket.
MF Mathieu Flamini, N / R - På for Milivojevic på et punkt hvor Arsenal innser at de ikke kunne få noe fra spillet.
DF Damien Delaney, N / R - Allardyce ønsket å beskytte sitt rene ark. Han gjorde det bare ved å bringe Delaney på med noen minutter å gå.

LawrenceM Fodboldtrøjer JodieBull
Christine Billige Fodboldtrøjer Børn NestorWhi
Chanahgem maglie calcio MandyKern
LatoyaFra fotballdrakter barn TabathaPa
Denesewmc fotbollströjor barn VenettaEv
EmilioSca maglie calcio bambino KellyBala


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274