• Blogs
  • Nickle
  • Ashleigh Barcelona Drakt Barn - Drakter JuliTiz

Ashleigh Barcelona Drakt Barn - Drakter JuliTiz

Juventus drakt

Ernesto Valverde har diskutert sin side seier over Valencia på torsdag, som bestilte sin femte Copa del Rey-finale på rad.
Luis Suarez nærhetsteam i andre omgang i første etappe ved Camp Nou i forrige uke ga Barca en liten fordel å ta til Valencia, men Los Che var på ingen måte ut av uavgjort.
Den beste sjansen til første halvdel falt vei til Valencia da Rodrigo så på sin side, krasjet av undersiden av linjen med Jasper Cillessen i bortemålet som ble slått helt til slutt.
Barca gikk nær gjennom et frispark fra Lionel Messi som ble slått av Jaume Domenech med Luis Suarez på farlig posisjon i første omgang uten å forårsake noen reelle problemer for Valencia-keeper.
Gjennombruddet kom til slutt etter fire minutter i andre omgang, og det var et første mål for klubben til Barcelona, ​​den nye gutten Philippe Coutinho.
Luis Suarez snudde Ezequiel Garay innfra til venstre før han bøyde ballen til bakposten hvor strekk Coutinho var til stede for å dirigere ballen tilbake over Jaume i hjørnet av nettet og chelsea drakt forlot vertene som trengte tre for å gå videre.
Messi brøt inn i boksen og forsøkte å gjøre det to, men ble trosset av en kombinasjon av Garay og Jose Gaya med argentinske som tok skade i prosessen, og til tross for at ballen fallet til Ivan Rakitic, klarte ikke kroaten å slå målet med sin skudd.
Valencia fikk nesten en utjevning på kvelden, men ble nektet takket være en verdensklasse, lagret fra Cillessen.
Goncalo Guedes viste gode føtter for å få det bedre av Sergi Roberto, før han tenkte ballen til Carlos Soler på bakposten som nikket ned til Gaya inne i seks gårdsplassen som dro til ballen mot mål, men på en eller annen måte ble nektet takket være fremragende reflekser fra Barca keeper.
Med åtte minutter å gå ble spillet satt utenfor rekkevidden av vertene da Barca scoret et sekund.
Gabriel Paulista mistet ballen til Suarez som løp klar for å finne Rakitic på kanten av området og midtbanespilleren gjorde ingen feil i å skyte forbi Jaume for å forsegle Barcas plass i finalen.
Barca er vant til å nå Finals og spiller i dem, ikke så mye, sa treneren etter kampen.
Jeg er veldig glad, gitt at det blir den femte påfølgende finalen for disse spillerne, noe som er veldig vanskelig å gjenta og gjenta.
Vi arsenal drakt trodde det var veldig vanskelig, og det var, men vi går hjem med billetter til finalen i lommene våre.
Vi trodde de ville gi oss ballen og de gjorde det. De ønsket å vinne ballen tilbake fra oss og slo oss på pause.
Vi var i stand til å finne spillere i verdensrommet og utnytte. Vi prøvde det med Messi, Iniesta, etc ... Vi måtte prøve og det gikk bra. Vi vant så vi ville nå finalen.
Vi fant det vanskelig mot Celta og Espanyol, og nå har vi mot Valencia. Vi hadde en travel januar.
Pique? Han følte en belastning som kom igjen, og vi bestemte oss for at det beste var å ta ham av.
Barca forbereder seg nå til Getafe på Camp Nou på søndag ettermiddag i ligahandling.


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274