SharynT Arsenal Tröja Lucile

arsenal tröjaBilliga fotbollströjor

Planerade Camp Nou arbetar med att skjutas upp om inte Barcelona minskar sin skuld till 200 miljoner euro, enligt klubbpresident Josep Maria Bartomeu.
Barcelonas planer på att expandera arenan till en kapacitet på 105 000, med alla säten som ska täckas, kan sättas på bakbrännaren om klubbens nuvarande ekonomiska situation inte behandlas.
Från och med nu har den katalanska klubben över 300 miljoner euro i skuld och Bartomeu insisterar på att arbetet på Camp Nou, som inte är planerat att vara klart fram till 2022, inte kommer att startas förrän underskottet sänks till minst 200 miljoner Arsenal tröja euro .
Det finns mycket arbete att göra, sade Barcelonas president under ett tal på torsdagen. Innan arbetet påbörjas måste skulden minskas till en gräns på 200 miljoner.
Vi kommer inte att initiera något projekt som innebär en stor investering utan att minska skulden. Vi vill inte riskera framtiden för klubben eller vårt arv.
En av strategierna för att finansiera projektet är att söka en sponsor till arenan, konstaterade Bartomeu och tillade att sökningen redan har börjat.
Han sa: Ett av våra mål att finansiera Espai Barca är att hitta en partner som vi söker.
Nu när vi har tydliga planer kommer vi att se på marknaden. Vi har mycket arbete att göra.
Det har också krävts ett permanent minnesmärke för klubblegenden Arsenal tröja Johan Cruyff, med många fans som går så långt för att föreslå att arenan ska döpa om holländarnas ära, och Bartomeu bekräftade att det kommer att bli en hyllning av något slag.
Det kommer att bli en hyllning till Cruyff i Espai Barca, bekräftade han. Vi kan inte säga vad just nu.
Totalt förväntas projektet att kosta Barcelona 360 miljoner euro med arbete på grund av att börja under 2017/18 säsongen.


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274