Irish Roma Trøje ShelliTr

Juventus trøje

Crotone håber at fortsætte deres drøm om at afhente deres anden sejrvinde, men Torino er ikke en let modstander for dem.
Uge 13. Dato: Søndag, 20. november 2016. Kick-Off: 21:00 PM, Stadion: Stadio Ezio Scida.
Efter at have hentet en indledende sejr over Chievo 2-0 i de foregående to uger, tabte Crotone igen 3-0 til Inter Milan, på en svimlende måde. Alle tre Inter mål scorede i de sidste minutter gennem målene for Mauro icardi og Ivan Perisic. Nu med tilstedeværelsen af ​​den indledende sejr, vil de være mere motiverede til at søge en anden sejr mod Torino.
Problemet er, at Torino Torino klubben ikke er en let modstander denne sæson. De har været milan trøje meget gode i denne sæson ved at sidde i syvende plads med 19 point. I den foregående uge afsluttede de modigt et andet overraskende hold Cagliari med en score på 5-1. Nu er Joe Hart og hans venner fast besluttet på at fortsætte med at nærme sig Champions League-zonen ved at vælge en sejr over viceværten Crotone.
Crotone har vundet et af deres sidste 12 spil i Serie A.
De er ubesejrede i deres møder på seks møder med Torino i alle konkurrencer.
Granata har allerede spændt mere end 2,5 mål i deres syv spil i Serie A.
Torino har scoret mindst to mål i seks af deres sidste syv spil.
Granata har vundet fire spil, med Squali tre spil, og den anden sluttede i træk.
Crotone og Torino afbalanceret i de sidste fem møder ved at dele en gevinst.
Crotone synes at være begyndt tottenham trøje at forbedre sig efter at have tegnet Fiorentina og derefter få en historisk sejr i Serie A over Chievo. Men følelsen af ​​selvtillid smelter hurtigt tilbage efter at have tabt 3-0 fra Inter. I mellemtiden vil Torino nyde chancen for at tilføje endnu tre point i weekenden efter en 550 vinde over videresalg Cagliari. For alle hensigter bør Granata være i stand til at komme ud med en sejr her, selvom Crotones evne til at score på hjemmemarkedet kan forårsage dem problemer.


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274