Major Fotbolldrakter BeatrisH

Fotballdrakter

Mauricio Pochettino forsvaret Danny Rose etter at Arsène Wenger kritiserte Spurs-spilleren for en takle som skadet Héctor Bellerín. Arsenal-lederen mener at Bellerín vil være ute i en måned etter å ha opprettholdt en ankelskade i det nordlige London-derbyet. Wenger klandret skaden på en sen takling av Rose i de døde minuttene av kampen, men stoppet kort for å anklage spilleren av bevisst skade.
Pochettino sa at han var overrasket over kommentarene og påpekt Wenger at fotball var en kontakt sport. Jeg forstår helt når spillere spiller med lidenskap som Danny, sa han. Vi er alltid aggressive i vårt spill og noen ganger skjer ting. Fotball er alltid en kontakt sport. Du kan ikke unngå kontakten.
Jeg respekterer Arsène Wenger mye. Hans kommentar er veldig rar, men jeg respekterer ham. For meg hva som skjer på banen er det aldri om dårlige intensjoner, det handler om fotball.
Pochettino fortsatte å trekke sammen sammenligninger med en utfordring. Rose selv opplevde denne uken, under Englands internasjonale vennskap med Spania, hvor venstrebacken var på slutten av et lun fra Dani Carvajal som førte til at spanjeren ble booket og Rose for å bli erstattet.
For to dager siden var det en dårlig takling på Danny fra Carvajal, men det er fotball, fotbolldrakter sa Spurs-lederen. Kanskje Danny kanskje har kommet inn fra treningen og sagt, Jeg kan ikke spille på lørdag. Hvis han gjorde det, kan jeg ikke kritisere Carvajal fordi det er et spill. Vi vil at alle spillere skal være som en mann, for å være aggressiv, ta en takling. Noen ganger kan du ikke stoppe, og du kommer sent. Du kan ikke kritisere hver eneste takle.
Pochettino s bemerkninger kom som Spurs fortsette å tåle sine egne skader vanskeligheter. Argentineren bekreftet at Toby Alderweireld fortsatt er litt fra å komme tilbake til første lag og er blitt med på sidelinjen av Érik Lamela og Ben Davies. Det var imidlertid bedre nyheter om Dele Alli, med forventet retur i neste uke, kanskje til og med Premier League-kampen mot West Ham United på lørdag.
Den belgiske midtkampen ble tvunget av under Spurs 1-1-tegning med West Bromwich Albion 15. oktober etter å ha skadet nervene i kneet og ventet å være tilbake i truppen før nå. Pochettino sa torsdag at spilleren, som har vært enestående siden han ankom fra Southampton i juli 2015, har ennå ikke gått tilbake til full trening.
I begynnelsen trodde vi det ville være en kort prosess, men utvinningen har vært veldig treg, sa han. Knocken han fikk har forverret nervene hans, og det er vanskelig, men det er sant at han i dag er nesten klar til å bli med i gruppen, og det er veldig gode nyheter. Han vil være tilgjengelig om en uke eller 10 dager mer hvis alt går bra.
Vi er fotbolldrakter veldig fornøyd med Dele Alli. Han viste i dag i trening at han er i god stand. Vi må vite om vi tar risikoen for å spille ham mot West Ham, sette ham på benken eller beskytte ham for tirsdag neste uke. Vi er glade for det er ikke et stort problem.
Pochettino insisterte på at Spurs skadeproblemer denne sesongen, med Harry Kane en annen fremtrædende fravær i de tidlige månedene av sesongen, var utenfor klubbens kontroll.
Noen ganger skjer ting, sa han. Du kan kontrollere mange ting, men noen ganger berøring som forårsaker en skade du ikke kan kontrollere, var Tobys skade en veldig merkelig skade, og du kan også se på når Dele vridd i ankelen. Men vi er ikke bekymret. Det eneste som ville være bekymringsfullt var om samme skade ble gjentatt hver måned. Vi har forskjellige skader og det handler ikke om hvordan vi trener det handler om fotball.

http://gay-fetish.com/board/index.php?page=User&userID=367258/ ElvinFdvj KristalMo
QFNEarnes Fodboldtrøjer BonnyStil
HongHoss billiga fotbollströjor EffieCape
BrentonPa maglie del calcio DottyMcFa
CalvinMat maglie calcio KirstenHo
AmparoLon fotbollströjor barn BlytheCor


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274