StacyEw Dortmund Tröja Benito

bayern tröjaMen Arena insisterade på att han 'ska titta på varje spelare från fall till fall.
Arena tillade att han kommer att besöka amerikanska spelare som spelar i Tyskland, England och Mexiko under de närmaste veckorna.
Ingår i den gruppen är fransspelare som Nottingham Forest utanför backen Eric Lichaj och Club Tijuana mittfältare Paul Arriola med Arena som säger att de var 'starkt övervägande' för marslägret.
Brad Guzan Manchester City Fotbollskläder Barn är en kandidat som tar marken mot Honduras Arena.
En spelare som inte har sett tid är Middlesbrough målvakt Brad Guzan. Guzan, som kommer att delta i MLS expansionssidan Atlanta United på sommaren, har fastnat på bänken bakom startaren Victor Valdes. Men Arena sa att Guzan fortfarande är mycket kandidat till ta fältet mot Honduras.
Guzan s status påverkas delvis av ljumskadan Tim Howard fortsatte tillbaka i november som krävde operation. Men Arena var inte nödvändigtvis fotbollströjor uteslutet att Howard var på laget heller.
Arena verkade också mer optimistisk om statusen för Stoke City-försvararen Geoff Cameron, som har blivit sidled av en knäskada sedan oktober.
 Amerikanska tränaren Jurgen Klinsmann sa att Julian Greens kamp för att hitta speltid på den tyska klubben Hamburg den här säsongen i slutändan kommer att gynna den unga angriparen.


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274