Mitchel Fotballdrakter Adalbert

Den italienske hovedstaden vil ikke senke verdien fordi de i utgangspunktet ikke vil selge den 28 år gamle spilleren.
I så fall må Chelsea drenere lommen enda mer hvis det fortsatt er insistert på å ha service av spillere berpaspor Belgium. Det er absolutt en vurdering for Blues med tanke på at neste sesong ikke ble vist i Champions League og Europa League. Rafael Benitezs beslutning om å bli i Newcastle reiser et Arsenal drakt stort spørsmålstegn fordi The Army spiller i Championship Division neste sesong .
For Benitez som har vært dårlig over de store klubber selvfølgelig, lekte i den andre kaste var merkelig.
Spesielt i kontrakten hans når han håndterer NUFC i mars er det en klausul som sier at han kan gå hvis Newcastle forflyttet seg.
Men etter spenne samtaler med klubbens topp messing ble denne spanskfødte lederen enige om å bli.
I følge BBC Benitez-beslutningen ble det gitt frihet til å bestemme skuat neste sesong.
Newcastle-eieren Mike Ashley Napoli drakt selv er kjent som kongelig i å gi overføringsspillere, men ikke så stor som de vanlige klubbene som opptar toppen av stallet.
Spansk leder er sannsynligvis snart tilbake til coaching-verdenen, selv om han bare ble sparket av Real Madrid i januar i fjor.
Real Madrid og Liverpools leder Rafael Benitez er rapportert å ha signert en treårig avtale med Newcastle United Cadence Cope.


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274