Alphonso Chelsea Trøje HVAGise

På trods af denne gæld fra 2016 afslørede de røde krigere en ny importspiller fra Gambia og en uruguayansk teknisk direktør på en mediekonference i Kota Bharu på søndag.
Kelechi Iheanacho tirsdag aften fuldførte en £ 25 millioner flytte fra Manchester City til Leicester City efter at have passeret en medicinsk kilder har bekræftet KweséESPN.
Gebyret gør ham til den dyreste nigerianske spiller, der nogensinde har fortrængt Odion Ighalo, Napoli trøje da han underskrev den kinesiske klub Changchun Yatai for £ 20 mio. I januar.
Det er også den næsthøjeste afrikanske overførselsgebyr denne sæson bag Mohamed Salahs £ 34,3m-flytning fra Roma til Liverpool.
Overførslen, der har været i offen for uger, blev holdt op af juridiske spørgsmål over hans billedrettigheder med sine tidligere agenter. Men kilder tæt på spilleren bekræftede KweséESPN, at han efter at have bestået sin medicinske tirsdag signerede en femårig kontrakt med Foxes.
Kelechi Iheanacho har Liverpool trøje flyttet til Leicester City på jagt efter flere første hold minutter.
Der forventes dog kun en meddelelse inden for de næste 24-48 timer, da klubben rydder juridiske detaljer i forhold til sine tidligere repræsentanter.
Manchester City har indsat en tilbagekøbsoption i kontrakten, som KweséESPN bliver fortalt, blevet fastgjort til £ 50m for en af ​​Europas lyseste unge fodboldspillere.


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274