WillSch Roma Drakt Erica

juventus draktEtter sesongen hjalp han Portugal til en tredjedel -plassen i 2017 Confederations Cup i Russland.
En fire-time Ballon d 'Eller vinneren, førte Ronaldo Portugal til sitt første store turneringsturné i fjor sommer, når de slo Frankrike i finalen i 2016 EM.
Leicester møter Barcelona, ​​Paris Saint-Germain og Celtic i International Champions Cup i løpet av sommeren, mens Liverpool vil ta på Chelsea på Rose Bowl i Pasadena.
The Foxes leder Barcelona drakt for tiden Premier League med fem poeng og ser ut til å hevde en utrolig tittel gitt at de nesten ble forvist i slutten av forrige sesong.
De er en av 10 klubber som konkurrerer i turneringen, og blir med i Barcelona, ​​Real Madrid, Bayern München, PSG, AC Milan, Inter Milan og Celtic, samt andre engelske klubber Chelsea og Liverpool.
Og i sommer vil de ta Celtic i Glasgow 23. juli i turnerings åpningssammenligning, før de møter nykrone franske mestere Liverpool drakt Paris Saint-Germain i Los Angeles den 30. juli og avsluttes med en tur til Stockholm for å utfordre Barcelona 3. august.
Leicester City sjef Susan Whelan fortalte klubbens hjemmeside: 'En invitasjon til å delta i International Champions Cup understreker det betydelige inntrykket klubben gjør på et internasjonalt publikum.
Også i action vil være Liverpool og Chelsea, som spiller 27.


Fatal error: spl_autoload() [<a href='function.spl-autoload'>function.spl-autoload</a>]: Class DatabaseException could not be loaded in /home/content/83/5490583/html/engine/lib/database.php on line 274